dimarts, 16 de juny de 2020

ACTIVITAT 17: ACOMIADEM EL CURS

Hola Ponis! Com esteu? Esperem que estigueu tots i totes bé.
Aquesta és l'última setmana de curs i aviat començaran les vacances d'estiu.
Aviat farem una última videotrobada, el DIVENDRES 19 DE JUNY A LES 17.00, per despedir aquest curs tan especial. La Núria i jo tenim moltes ganes de veure-us! Rebreu l'enllaç per conectar-vos al correu electrònic.
Una vegada més us volem donar les gràcies per totes les feines que heu fet aquests dies i per totes les fotos que ens heu fet arribar. Sou uns nens i nenes molt treballadors i molt creatius. Ho heu fet genial, la Núria i jo estem molt contentes!!! També volem agrair a les famílies la vostra implicació i dedicació!!!
Volem felicitar a uns nens i nenes de la classe dels Ponis que faran  el seu aniversari durant l'estiu. MOOOLTES FELICITATS Julen, Nayara, Toni, Antonio, Pablo, Melany, Jessica, Aitor i Leire.


Ara si que comencem amb les propostes d'aquesta setmana. Aquestes propostes són activitats VOLUNTÀRIES podeu fer aquelles que us agradin més, ens agradaria que ens enviéssiu fotos fent alguna de les propostes que us fem.

PROPOSTA 1
Us proposem fer una creació artística utilitzant material reciclat.
Aquí teniu alguns exemples.


PROPOSTA 2
Us proposem fer un dibuix o escriure una paraula, amb l'ajuda de la família, relacionada amb l'escola (que significa per vosaltres l'escola, que heu trobat a faltar aquests dies,...).PROPOSTA 3
Cada any acomiadem el curs fent jocs d'aigua al pati, ja que aquest any no ho podrem fer us proposem alguns jocs d'aigua per fer a casa.


 1. Pesquem taps. 2. Rentem nines en un cubell o a la banyera.3. Fem bombolles de sabó.


 4. Fem gel amb colorant alimentari.5. Juguem amb gel i joguines.


6. Reguem plantes.


7. Fem camins d'aigua amb xerringues.


8. Movem objectes bufant amb una canyaESTEM MOLT CONTENTES D'HAVER COMPARTIT AQUEST CURS DE P3 AMB VOSALTRES, MAI OBLIDAREM AQUEST CURS TANT ESPECIAL I DIFERENT!!!
US DESITGEM QUE PASSEU UN BON ESTIU!!!

NÚRIA I RUTHCap comentari:

Publica un comentari